Waar heb ik stage gelopen...

Tata Steel IJmuiden

Mijn eindstage op het MBO heb ik kunnen doen bij Tata steel IJmuiden, hier ben ik te werk gegaan bij de afdeling center of expertise rolling & coating. Mijn doel was om met een diverse team voor de gebruikers(operators van de direct sheet plant) een tablet applicatie te ontwikkelen. De tablet applicatie zou gebruikt worden om de temperaturen van het staal op te meten, de data ervan op te slaan en weer te geven op de tablet applicatie.
(getuigschrift op verzoek aantoonbaar)

Nova College

Tijdens mijn 2e jaarstage op het nova college heb ik mij bezig gehouden met verschillende taken. Denk hierbij aan hardware checks van computers, werken in tinkercad(3D ontwerp/print programma) en het bieden van ondersteuning aan leerlingen/docenten indien ze op IT gebied vast liepen.

Haarlem College

Tijdens mijn stage op het Haarlem college ben ik veel bezig geweest met ontwerpen van flyers en boekjes, dit heb ik gedaan voor de school maar ook particulieren die mijn diensten nodig hadden.

Mijn werkervaring...

Meatthis Haarlem

In 2021 was ik toe aan wat anders en ben gaan bezorgen voor meatthis, bij meatthis focus ik mij voornamelijk op het bezorgen en werk vaak tijdens de spitsuren.

Vomar voordeelmarkt

Ik ben tussen 2016 en 2021 actief geweest bij de vomar, hier heb ik mij bezig gehouden met verschillende taken, ik ben actief geweest in de zuivel, vers en kruidenierswaren afdelingen ook sprong ik altijd bij wanneer ik nodig was bij de kassa. Al met al ik ben overal inzetbaar.

Mijn opleidingen...

Communicatie en multimedia design - HvA

In het jaar 2021 ben ik begonnen met de opleiding communicatie en mutlimedia design aan het HvA. Momenteel zit ik in het 2e jaar en word opgeleid om interactieve diensten/producten te ontwerpen met de competenties die het CMD meegeeft.

2021 - heden

Applicatie en media ontwikkeling - Nova College

Iin 2016 ben ik de opleiding applicatie en media ontwikkeling gaan volgen aan het nova college in haarlem. Tijdens mijn opleiding heb ik mij gespecialiseerd in het maken van apps en websites, met voornamelijk het back-end gedeelte ervan. Deze opleiding heb ik met succes afgerond in het jaar 2019

2016 - 2019