De boekenzoeker

Ik kreeg de opdracht om een interface te ontwerpen voor de bibliotheken in de gemeente Amsterdam voor het vak visual interface design. Het doel is om het zoeken en lezen van een boek voor kinderen leuker te maken, dus heb ik onderzoek gedaan naar de doelgroep. Hierbij heb ik elementen van de huisstijl van de gemeente Amsterdam gebruikt omdat dat toepasselijk is voor een bibliotheek in Amsterdam. Hierbij heb ik ook een mascotte gebruikt om het aantrekkelijker te maken voor de doelgroep, namelijk middelbare scholieren.

Gebruikte tools: adobe Xd, adobe illustrator & adobe Photoshop

Frontend development

Om mijn frontend skills te kunnen ontwikkelen heb ik de website nagemaakt van footlocker, hierbij heb ik gelet op de toegankelijkheid en heb ge√ęxperimenteerd met de surface plane elementen doormiddel van javascript. Mobile en tablet gebruikers kunnen ook gebruik maken van de site, omdat ik ook aandacht heb besteed aan het responsive maken van de site.

Gebruikte tools: VS code

De ribba app

De ribba app zorgt ervoor dat je alle statistieken van je rijles makkelijk terug kan vinden in een simpele mobiele app. Bij deze applicatie is er nagedacht over de content die een logische verband heeft tussen app en database. De data wordt gemeten doormiddel van een sensor, deze sensor houdt bij hoe goed je presteerd op de weg in een aantal criteria. De resultaten daarvan kan je terug zien in de app. Dit heb ik gemaakt voor het vak “content” wat onderdeel was van project beyond.

Gebruikte tools: Adobe Xd

Eazy-F!T

De fictieve sportschool Eazy-Fit heeft behoefte aan een vernieuwing van hun website. Dit willen ze om nieuwe leden naar zich toe te trekken maar ook om de harde kern van de sportschool tevreden te houden. Al met al is er een website geleverd die rekening houdt met nieuwkomers en de harde kern. Deze site is gemaakt in wordpress.

Gebruikte tools: WordPress

R.M.D.D.

Voor het project responsive multi device design heb ik een prototype ontworpen waarbij er rekening gehouden is met de weergave van statistieken in een responsive omgeving(desktop en mobile). Het prototype die ik heb ontworpen is geinspireerd door stattrackers van games zoals battlelog(battlefield series) en social club(Rockstar games). In mijn ontwerp heb ik het prototype universeel gemaakt, wat inhoud dat ik alle game platformen meetel in mijn ontwerp.

Gebruikte tools: Adobe Xd